Skip to Content

Activating TapaTalk - by moderator / forum administrator

Tell us what we can do better, need to clear the air, voice your concern or provide feedback about the forum
User avatar
duncang
Posts: 12
Joined: Mon May 07, 2012 7:58 pm
Location: Krugersdorp

Re: Struggling on my phone ?

Unread post by duncang » Mon Nov 04, 2013 2:15 pm

Should I use the same email address as I do on my laptop ?
Life is short, drink the good wine first !

User avatar
Mafuta B
Distinguished Virtual Ranger
Distinguished Virtual Ranger
Posts: 2066
Joined: Tue May 09, 2006 10:13 pm
Location: Slightly Off Center
Contact:

Re: Struggling on my phone ?

Unread post by Mafuta B » Mon Nov 04, 2013 2:22 pm

Hi guys

I found a similar thing and what sorted it was to remove the SANPARKS forum from Tapa completely and then add it again. It was probably some mixup in Tapatalks password memory.

I suppose it's worth a try but not entirely sure if it will solve your problem.
At the end of it all you don't want to go into the grave peacefully and quietly in well preserved body... You want to go sort off skidding in sideways, full of bruises and scratches saying: "Man what a ride!!!"

User avatar
Mafuta B
Distinguished Virtual Ranger
Distinguished Virtual Ranger
Posts: 2066
Joined: Tue May 09, 2006 10:13 pm
Location: Slightly Off Center
Contact:

Re: Struggling on my phone ?

Unread post by Mafuta B » Mon Nov 04, 2013 2:25 pm

Ohh ya. My problem occured on an Iphone 5 but it should be the same as I doubt it is a phone problem but rather a Tapa issue.
At the end of it all you don't want to go into the grave peacefully and quietly in well preserved body... You want to go sort off skidding in sideways, full of bruises and scratches saying: "Man what a ride!!!"

squirrel_asc
Posts: 106
Joined: Wed Jun 26, 2013 8:17 am
Location: Pretoria

Re: Struggling on my phone ?

Unread post by squirrel_asc » Mon Feb 17, 2014 9:34 am

I'm still getting the same error on my Sony Experia Tab. (Running the latest version of tapatalk and Android 4.2.2) Is someone looking at it? It is very frustrating!

Error is:
Server error occurred: "require_once(): Failed opening required '/var/www/vhosts/sanparks3/thirdparty/forums308/mobiquo/include/emoji.php' (include_path=".:/usr/share/pear:/usr/share/php') (reply_post.php:13)

As others have mentioned, it's only Sanparks that give this error. Other forums work perfectly.

squirrel_asc
Posts: 106
Joined: Wed Jun 26, 2013 8:17 am
Location: Pretoria

Re: Struggling on my phone ?

Unread post by squirrel_asc » Tue Feb 18, 2014 5:47 pm

stevenjm wrote:Hi squirrel,

There is a topic called forum problems, but here is good too.

I will look at this in the morning, I tested on my phone now iPhone and didnt get an issue - can you let me know what to do to try replicate the issue?

Thanks

How to replicate -
Access forum in Tapatalk, open thread, scroll down to "quick reply", or open full reply screen, type, post. It happens every time, every thread, without fail, and has been happening like that for weeks now.

I'm using Tapatalk 4.4.1 on Android 4.4.2 on my Sony Experia Tablet Z. I can post a screen grab tomorrow, if that would help.

User avatar
Phokojwe
Virtual Ranger
Virtual Ranger
Posts: 1524
Joined: Mon Jun 07, 2010 2:30 pm
Location: Johannesburg

Re: Struggling on my phone ?

Unread post by Phokojwe » Wed Feb 19, 2014 5:24 pm

Apologies if this posted in the wrong forum

I experience the same problems too using Tapatalk on Android.
I have noticed that I am able to successfully edit older posts of mine but I am unable to post any new content.

Error below...

Image
For an authentic Wilderness experience.... Bushcamps offered by the SANParks Honorary Rangers

User avatar
Phokojwe
Virtual Ranger
Virtual Ranger
Posts: 1524
Joined: Mon Jun 07, 2010 2:30 pm
Location: Johannesburg

Re: Activating TapaTalk - by moderator / forum administrator

Unread post by Phokojwe » Mon May 26, 2014 11:04 am

Hi brenjack

If you have the TapaTalk application installed, you can search for "SANParks" under the forums tab.
This will find this SANParks forums which you can then add.
For an authentic Wilderness experience.... Bushcamps offered by the SANParks Honorary Rangers

stevenjm

Re: Can't access Forum via Tapatalk

Unread post by stevenjm » Wed Jan 27, 2016 10:49 am

Bartman wrote:Hi, I have had no reply to my query with regards to not being able to read threads via the Tapatalk app for Android phones. I have subsequently contacted Tapatalk and they have advised that the software plugin for Sanparks forum is old and that a new update should be downloaded from this address.

https://tapatalk.com/download_phpbb.php

I'm sure I'm not the only one who has had this issue.

I hope the IT guys see this post.

Cheers


Hi Bartman,

Thanks, will perform the upgrade required. Just a note, my version works, but I dont think the app has been updated to the latest version.

Ill update and test

User avatar
Phokojwe
Virtual Ranger
Virtual Ranger
Posts: 1524
Joined: Mon Jun 07, 2010 2:30 pm
Location: Johannesburg

Re: Can't access Forum via Tapatalk

Unread post by Phokojwe » Sun Jan 31, 2016 8:13 pm

The latest patch/update/fix works like a dream! The forums loading times are now super fast.

Very impressed! Thanks!!
For an authentic Wilderness experience.... Bushcamps offered by the SANParks Honorary Rangers


Return to “Chill Room ”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Webcam Highlights

Addo
Submitted by Anonymous at 12:11:34
orpen
Submitted by Ton&Herma at 20:36:27
satara
Submitted by nora_south_africa at 12:04:19
nossob
Submitted by Trrp-trrrrrrrr at 11:31:19