SANParks.org Forums


Previous topic | First unread post | Next topic
Page 7 of 22 [ 323 posts ]
Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Next
Post new topic Post a reply
Print view

Forum Problems

Offline
Site Admin
Joined: Tue Oct 25, 2011 10:46 am
Posts: 438
Location: PTA, South Africa
Profile 
Tue Jul 10, 2012 12:42 pm Unread post
bert wrote
smilies reported to SANparks

Investigating the smilies - will only have an answer later this afternoon though.
Last post


Re: Forum Problems

Offline
Honorary Virtual Ranger
Joined: Fri Jan 14, 2005 5:42 pm
Posts: 17943
Location: Red sand, why do I keep thinking of red sand?
Profile  WWW 
Tue Jul 10, 2012 5:25 pm Unread post
anne-marie wrote
:hmz: still a lot of space between this square (white) and the bottom (in green)

On my machine it is a lot less now, actually as it should be.
Like this: https://dl.dropbox.com/s/40n8i34dmu5352z/Screenshot.png


Re: Forum Problems

Offline
Moderator
Joined: Thu Dec 30, 2004 5:54 pm
Posts: 40577
Location: Somerset West, Cape Town
Profile 
Tue Jul 17, 2012 2:16 pm Unread post
RichardJ wrote
Am I the only one who does not log in automatically, anymore?...and then get promptly booted out again?

Happens at work and at home....have deleted cookies etc, but problem still exists.... :wall: :wall:


RichardJ, have you deleted the board cookies via the link on the Index page? Open the Index page, scroll down to below the list of forums, and there is a link to 'Delete all board cookies".


Re: Forum Problems

Offline
Moderator
Joined: Thu Dec 30, 2004 5:54 pm
Posts: 40577
Location: Somerset West, Cape Town
Profile 
Tue Jul 17, 2012 5:17 pm Unread post
Re the delete button/function:

Arks, LQ and Spook - can you see it on your post, if it is the last post in a topic, in the webcams forum for eg.

You can post a test here - viewtopic.php?f=47&t=63945


Re: Forum Problems

Offline
Junior Virtual Ranger
Joined: Sat Oct 11, 2008 7:06 pm
Posts: 1475
Location: Riebeek West
Profile 
Tue Jul 17, 2012 8:51 pm Unread post
It seems my log in problem has been resolved. The shortcut came to the homepage with the reservation log in on the right. My forum user name appeared rather than my email.

I opened a new tab put in sanparks.org and the reservations showed email...went to forum and logged in automatically....so somehow, during the upgrade to the new backgrounds etc corrupted my log in.....all sorted now :D :D :D



except for my missing avatar and delete button :( :( :(


Re: Forum Problems

Offline
Senior Virtual Ranger
Joined: Sun Mar 20, 2005 5:53 pm
Posts: 3635
Location: Cambridge, MA (and home from home in Darling, WC)
Profile  WWW 
Tue Jul 17, 2012 10:23 pm Unread post
DuQues wrote
arks wrote
lion queen wrote
Yes, it only applies to the last post in a thread, but when you double post .... :wall: :wall:

Then you cause us extra work. :lol:
Just ask any of the mods to delete the post.


OK so I tested it where you suggested (and what happened to THAT post that I wanted to now reply to :roll: ) and there is a delete button here — but NO place else. And I rarely/never post in webcams, so totally useless. Besides, the delete button is supposed to be available everywhere :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

@anne-marie: I know that I can 'edit' a post, but often I WANT to just delete and that certainly used to be an option :evil:


Re: Forum Problems

Offline
Junior Virtual Ranger
Joined: Sat Oct 11, 2008 7:06 pm
Posts: 1475
Location: Riebeek West
Profile 
Wed Jul 18, 2012 6:54 pm Unread post
RichardJ wrote
It seems my log in problem has been resolved. The shortcut came to the homepage with the reservation log in on the right. My forum user name appeared rather than my email.

I opened a new tab put in sanparks.org and the reservations showed email...went to forum and logged in automatically....so somehow, during the upgrade to the new backgrounds etc corrupted my log in.....all sorted now :D :D :D



except for my missing avatar and delete button :( :( :(


:hmz: :hmz: :hmz:
did not log in automatically tonight again :hmz: :hmz: :hmz: :wall:


Re: Forum Problems

Offline
Senior Virtual Ranger
Joined: Tue Jun 07, 2011 7:07 pm
Posts: 11674
Location: Living in The Netherlands but raised in South Africa
Profile 
Sat Jul 21, 2012 7:11 pm Unread post
Something wrong with the display of pictures I have posted on the daily Webcam sections of the forum :evil:

Some pictures do get displayed and some don't is there some Website maintenance going on at the moment..... :hmz:


Re: Forum Problems

Offline
Honorary Virtual Ranger
Joined: Fri Jan 14, 2005 5:42 pm
Posts: 17943
Location: Red sand, why do I keep thinking of red sand?
Profile  WWW 
Sat Jul 21, 2012 10:23 pm Unread post
Tried your posts Vinkie, and it is not the forums but Imageshack misbehaving.


Re: Forum Problems

Offline
Senior Virtual Ranger
Joined: Tue Jun 07, 2011 7:07 pm
Posts: 11674
Location: Living in The Netherlands but raised in South Africa
Profile 
Sun Jul 22, 2012 1:35 am Unread post
Problem seems to be solved :dance: ....can see all my posted pictures and posts again. :dance:


Re: Forum Problems

Offline
Senior Virtual Ranger
Joined: Fri Mar 02, 2012 11:08 am
Posts: 3791
Profile 
Mon Jul 23, 2012 12:56 pm Unread post
The X (delete) still absent. :whistle:


Re: Forum Problems

Offline
Senior Virtual Ranger
Joined: Fri Mar 02, 2012 11:08 am
Posts: 3791
Profile 
Mon Jul 23, 2012 6:42 pm Unread post
DuQues wrote
Here is one for you... Image ;)

(They are working on it!)

:lol: :thumbs_up:


Re: Forum Problems

Offline
Senior Virtual Ranger
Joined: Tue Jun 07, 2011 7:07 pm
Posts: 11674
Location: Living in The Netherlands but raised in South Africa
Profile 
Mon Jul 23, 2012 7:36 pm Unread post
In the Webcam section of the Forum the Image (delete option) is active.... :dance:

In this part of the forum you can still not delete a post.... :hmz:


Re: Forum Problems

Offline
Site Admin
Joined: Tue Oct 25, 2011 10:46 am
Posts: 438
Location: PTA, South Africa
Profile 
Wed Jul 25, 2012 2:09 pm Unread post
vinkie wrote
In the Webcam section of the Forum the Image (delete option) is active.... :dance:

In this part of the forum you can still not delete a post.... :hmz:

100% correct, we do not allow delete in ALL the forums.

Webcams allow it as there are duplications some times.


Re: Forum Problems

Offline
Senior Virtual Ranger
Joined: Sun Mar 20, 2005 5:53 pm
Posts: 3635
Location: Cambridge, MA (and home from home in Darling, WC)
Profile  WWW 
Wed Jul 25, 2012 2:24 pm Unread post
stevenjm wrote
100% correct, we do not allow delete in ALL the forums.

WHY?!? :roll: It is only for one's own post and only if it is the last one in a thread, but sometimes you have second thoughts or — as happened to me recently — want to combine content rather than having two seperate posts. In that instance, being able to delete the second post and rather insert its content into my previous post would have been preferable.

But in any case, just as a general query, WHY would you NOT allow this option to delete in ALL forums?!? That makes NO sense whatsoever to me!!!
Top

Post new topic  Post a reply
Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Next
Page 7 of 22 [ 323 posts ]
Previous topic | First unread post | Next topic

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests





Search for
Jump to