Skip to content

SANParks.org Forums

View unanswered posts | View active topics






Post new topic Reply to topic  Page 17 of 22
 [ 323 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Next
Author Message
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Thu Apr 25, 2013 5:02 am 
Offline
Legendary Virtual Ranger
Legendary Virtual Ranger
User avatar
Award: Forumite of the Year & Travel Tale of the Year, Other Parks (2013)
Joined: Sat Feb 18, 2006 10:36 pm
Posts: 7865
Location: Lausanne (Switzerland)
and even more... I (we ??) can't post (yesterday) since hours (almost all the day) :?

_________________
It is only with the heart that one can see rightly, what is essential is invisible to the eye
Le Petit Prince


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Thu May 02, 2013 1:08 pm 
Offline
Senior Virtual Ranger
Senior Virtual Ranger
User avatar

Joined: Sun Mar 20, 2005 5:53 pm
Posts: 3634
Location: Cambridge, MA (and home from home in Darling, WC)
stevenjm wrote:
HI arks,

Let me know if its sorted now - I had to run a sync on the unread pm's.

Thanks

Sorry for this late reply Steve, I'm currently in Darling, where I am extra busy, so little or no time to check into the forum. Howerever, the -2 unread messages is still being displayed :hmz:

Hope you can sort it eventually! cheers, arks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Tue May 21, 2013 12:06 pm 
Offline
Senior Virtual Ranger
Senior Virtual Ranger
User avatar

Joined: Sun Mar 20, 2005 5:53 pm
Posts: 3634
Location: Cambridge, MA (and home from home in Darling, WC)
For about a week now, I've had to log in every time I've visited the forum, despite having ticked the log me in automatically box. This has never happened before. Any idea why it's happening now? :wall:

Not a train smash, but irritating! :whistle:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Tue May 21, 2013 7:15 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sun Jan 16, 2005 3:19 pm
Posts: 6782
Location: Portsmouth, England
No idea why it's happening Arks, it could be an upgrade to your browser or AV software. It may help if you clear the board cookies, they could be out of date.

Look at the bottom left of the main Board Index and you'll find a link "Delete Board Cookies". A warning though, if you do this you will lose the password so make sure you know what it is before clearing.

_________________
Want to say Thank You or Well Done to a fellow 'mite? Why not nominate them for a Kudu?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Wed May 22, 2013 1:35 pm 
Offline
Senior Virtual Ranger
Senior Virtual Ranger
User avatar

Joined: Sun Mar 20, 2005 5:53 pm
Posts: 3634
Location: Cambridge, MA (and home from home in Darling, WC)
Thanks, Sara, I'd actually cleared my board cookies before I posted. However, the problem has now resolved itself, not sure how or why ... many mysteries of cyberspace! :wink:

However, I DO still have the '0 new messages, -2 unread messages' problem :whistle:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Wed May 22, 2013 2:41 pm 
Offline
Forum Assistant
Forum Assistant
User avatar

Joined: Tue Oct 06, 2009 5:03 pm
Posts: 9537
Location: Upington RSA
FAC Member (2012)
arks wrote:
However, I DO still have the '0 new messages, -2 unread messages' problem :whistle:


Arks,

Somewhere last week I saw 0 new messages, 1 unread messages displayed. I got two messages from the same person and I open only one and read both messages (laying underneath each other) that way. Just after that I got the 0/1 message. I went back and opened the second already read message and closed it and the display disappeared.

Just asking but could it be possible that something like this happened with you???

_________________
You only live once, but if you do it right, once is enough - Mae West


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Wed May 22, 2013 3:59 pm 
Offline
Senior Virtual Ranger
Senior Virtual Ranger
User avatar

Joined: Sun Mar 20, 2005 5:53 pm
Posts: 3634
Location: Cambridge, MA (and home from home in Darling, WC)
Not sure that I quite follow you, LQ, plus I get very few PMs as I dislike them and discourage them. Steven was looking into it, but I don't think that he's even seen my post that the problem hasn't been fixed.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Tue Jun 04, 2013 2:47 pm 
Offline
Virtual Ranger
Virtual Ranger
User avatar

Joined: Wed Jun 25, 2008 9:22 am
Posts: 601
Location: Pretoria
Just wondering:


Why is the date for the "Last post" for the "Birds" thread about three years out of date? For example, at the moment (Tue Jun 04, 2013 2:43), the "Last post" displayed for "Birds" is "Sat Jul 03, 2010 1:34" by "Batmad". I've noticed the problem several times in the last few weeks.

:hmz:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Tue Jun 04, 2013 4:05 pm 
Offline
Forum Assistant
Forum Assistant
User avatar

Joined: Fri Apr 06, 2007 6:39 am
Posts: 6862
Location: Pretoria SA
FAC Member (2012)
Hi Dabchick,

Please do NOT worry about the date for the "Last post" for the "Birds" thread. I am currently busy merging old posts of "Identification Help - LBJs" since 2008 into the relevant bird threads. The dates will constantly change as long as I am busy working on it and does not indicate a problem at all, since the dates of the posts merged will appear in the "Last post". I hope you understand what I mean? :thumbs_up:

_________________
"Happiness, I have discovered, is nearly always a rebound from hard work." - David Grayson


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Tue Jun 25, 2013 12:24 am 
Offline
Senior Virtual Ranger
Senior Virtual Ranger
User avatar

Joined: Sun Mar 20, 2005 5:53 pm
Posts: 3634
Location: Cambridge, MA (and home from home in Darling, WC)
I'm having to log in at least once every 24 hours, despite having ticked the log me in automatically box and cleared forum cookies repeatedly :wall: Any idea what the problem is? I'm using Firefox and have never had such persistent log in problems until the past couple of months. :wall: :wall:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Fri Jun 28, 2013 9:43 am 
Offline
Senior Virtual Ranger
Senior Virtual Ranger
User avatar

Joined: Wed Jan 10, 2007 3:44 pm
Posts: 2756
Location: Welkom
FAC Member (2012)
Please help this technologically disadvantaged individual. If I want to quote just one sentence from someone else's post instead of the whole post, how do I do it.

_________________
Give thanks for unknown blessings already on its way---African saying
Member nr 8512
Cheetah supporterPURIST and proud thereof


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Fri Jun 28, 2013 9:55 am 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sun Jan 16, 2005 3:19 pm
Posts: 6782
Location: Portsmouth, England
Rooies wrote:
...If I want to quote just one sentence from someone else's post instead of the whole post, how do I do it.


Click the Quote button which will give you the quote in the normal Post A Reply box. Then just edit the text between the quote tags.

_________________
Want to say Thank You or Well Done to a fellow 'mite? Why not nominate them for a Kudu?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Fri Jun 28, 2013 1:38 pm 
Offline
Forum Assistant
Forum Assistant
User avatar

Joined: Fri Apr 06, 2007 6:39 am
Posts: 6862
Location: Pretoria SA
FAC Member (2012)
Or you can just highlight the sentence you want to quote, and then click on quote Rooies. :thumbs_up:

_________________
"Happiness, I have discovered, is nearly always a rebound from hard work." - David Grayson


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Mon Jul 08, 2013 2:49 am 
Offline
Senior Virtual Ranger
Senior Virtual Ranger
User avatar

Joined: Sun Mar 20, 2005 5:53 pm
Posts: 3634
Location: Cambridge, MA (and home from home in Darling, WC)
My logon problems just multiply, now I must log on every time that I visit the forum, despite having (repeatedly) cleared board cookies and having ticked the 'keep me logged on' box. In the past, I've only had to re-log on a very few times (2-3) a year, but since mid-May, I've had to log on increasingly frequently. Now it is every time that I visit the forum. I've asked about this problem several times since mid-May without the courtesy of a reply :roll: Does anyone have any answers for me? Does anyone even care? :wall: :whistle:

Yes, it's not a trans smash, but it IS irritating and inexplicable.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problems
Unread postPosted: Mon Jul 08, 2013 5:42 am 
Offline
Virtual Ranger
Virtual Ranger
User avatar

Joined: Mon May 26, 2008 1:52 am
Posts: 2026
Location: Arizona, USA
:hmz:

arks, what is your browser? Maybe you need to clear your cache as well as cookies? What happens if you try a different browser?

_________________
A long life may not be good enough, but a good life is long enough. Benjamin Franklin


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 323 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Next



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Webcams Highlights

Addo Nossob Orpen Satara
Addo Nossob Orpen Satara
Submitted by Jurie van Vuuren at 12:26:03 Submitted by Anonymous at 09:37:51 Submitted by Foxy at 18:01:15 Submitted by grannyb at 11:18:40